Za hokejisti prvi dan priprav

Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti Foto: Žurnal24 Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti
Slovenska članska hokejska reprezentanca je opravila s prvim dnevom priprav. Fantje so opravili dva treninga, tu pa je galerija risov s treningov v Budimpešti. Več o pripravah pa v zavihku članek.
Oglej si celoten članek

Kot sporočajo iz Hokejske zveze Slovenije (HZS) je vzdušje v ekipi zelo dobro, tudi večjih težav s poškodbami ni. "Fantje vsi po vrsti že komaj čakajo na petkov večerni obračun proti Madžarom. Slednji pod vodstvom Teda Satorja formo v teh dneh prav tako pilijo v Areni Jegpalota, vrhunec pa bo za njih od 17. do 23. aprila, ko bo Budimpešta gostila svetovno prvenstvo divizije I. Ker gre za domače prvenstvo, bodo motivirani Madžari v petek in soboto ravno pravšnji tekmec Slovenije na prvih pripravljalnih tekmah pred svetovnim prvenstvom. Madžari se bodo v Budimpešti na svetovnem prvenstvu divizije I merili s Španijo, Korejo, Nizozemsko in Italijo, Japonci pa so sodelovanje zaradi naravne katastrofe doma že odpovedali,'' so še zapisali na HZS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.