Šport
17 ogledov

Za hokejisti prvi dan priprav

Slovenska hokejska reprezentanca, priprave v Budimpešti
1/18
Žurnal24 main
Slovenska članska hokejska reprezentanca je opravila s prvim dnevom priprav. Fantje so opravili dva treninga, tu pa je galerija risov s treningov v Budimpešti. Več o pripravah pa v zavihku članek.

Kot sporočajo iz Hokejske zveze Slovenije (HZS) je vzdušje v ekipi zelo dobro, tudi večjih težav s poškodbami ni. "Fantje vsi po vrsti že komaj čakajo na petkov večerni obračun proti Madžarom. Slednji pod vodstvom Teda Satorja formo v teh dneh prav tako pilijo v Areni Jegpalota, vrhunec pa bo za njih od 17. do 23. aprila, ko bo Budimpešta gostila svetovno prvenstvo divizije I. Ker gre za domače prvenstvo, bodo motivirani Madžari v petek in soboto ravno pravšnji tekmec Slovenije na prvih pripravljalnih tekmah pred svetovnim prvenstvom. Madžari se bodo v Budimpešti na svetovnem prvenstvu divizije I merili s Španijo, Korejo, Nizozemsko in Italijo, Japonci pa so sodelovanje zaradi naravne katastrofe doma že odpovedali,'' so še zapisali na HZS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.