Za Kukočem operacija srca

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Legendarni splitski košarkar je pred kratkim preživel pravo dramo. Med golfom mu je bilo slabo, zaradi bolečin v prsih pa so v Chicagu opravili poseg na srcu. Operacija je potekala uspešno, Toni Kukoč pa je okrevanje nadaljeval doma.
Oglej si celoten članek

Okrevanje po pripovedovanju njegovih prijateljev poteka zelo dobro, Toni Kukoč pa se je tako že vrnil k opravljanju svoje funkcije pri Chicago Bullsih, kjer je svetovalec. Legenda jugoslovanske in hrvaške košarke se je tudi že vrnila na priprave hrvaške golf reprezentance, ki se bo poskušala kvalificirati na olimpijske igre v Rio de Janeiru. Kukoč se je sicer že prej pritoževal nad občasnimi težavami srca.

"Verjamem, da bo Toni dobil tudi to tekmo v svojem življenju in bo popolnoma okreval. Iz tega se bo izvlekel z močjo volje. Takšen je bil nekoč na košarkarskem terenu, takšen je tudi zdaj na golf igriščih. Govori samo še o tem športu," je stanje svojega nekdanjega varovanca pri Jugoplastiki za Blic opisal bivši slovenski selektor Božidar Maljković.

Kukoč je svojo kariero zaključil leta 2006, zaradi operacije kolka pa se s košarko ne more ukvarjati niti rekreativno. Po zaključku košarkarske športne poti se je sicer povsem posvetil golfu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.