Šport > Košarka
65 ogledov

Za Kukočem operacija srca

Toni Kukoč se je od aktivne kariere poslovil leta 2006. Zdaj z družino živi v el Žurnal24 main
Legendarni splitski košarkar je pred kratkim preživel pravo dramo. Med golfom mu je bilo slabo, zaradi bolečin v prsih pa so v Chicagu opravili poseg na srcu. Operacija je potekala uspešno, Toni Kukoč pa je okrevanje nadaljeval doma.

Okrevanje po pripovedovanju njegovih prijateljev poteka zelo dobro, Toni Kukoč pa se je tako že vrnil k opravljanju svoje funkcije pri Chicago Bullsih, kjer je svetovalec. Legenda jugoslovanske in hrvaške košarke se je tudi že vrnila na priprave hrvaške golf reprezentance, ki se bo poskušala kvalificirati na olimpijske igre v Rio de Janeiru. Kukoč se je sicer že prej pritoževal nad občasnimi težavami srca.

"Verjamem, da bo Toni dobil tudi to tekmo v svojem življenju in bo popolnoma okreval. Iz tega se bo izvlekel z močjo volje. Takšen je bil nekoč na košarkarskem terenu, takšen je tudi zdaj na golf igriščih. Govori samo še o tem športu," je stanje svojega nekdanjega varovanca pri Jugoplastiki za Blic opisal bivši slovenski selektor Božidar Maljković.

Kukoč je svojo kariero zaključil leta 2006, zaradi operacije kolka pa se s košarko ne more ukvarjati niti rekreativno. Po zaključku košarkarske športne poti se je sicer povsem posvetil golfu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.