Za Loeba Wales že končan

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sebastienu Loebu je na reliju po Walesu odpovedal hladilnik. Stvar ni usodna, ker si je Francoz naslov svetovnega prvaja že zagotovil.
Oglej si celoten članek

Francoski reli zvezdnik Sebastien Loeb svoj osmi naslov svetovnega prvaka ne bo potrdil z uspehom na zadnji preizkušnji svetovnega prvenstva, reliju po Walesu. Med 18. in 19. hitrostno preizkušnjo je namreč doživel nesrečo, zaradi pokvarjenega hladilnika v motorju svojega citroena je moral odstopiti.

Do odstopa je bil Loeb, ki si je osmi naslov prvaka zagotovil v petek, ko je v Walesu odstopil njegov konkurent Finec Mikko Hirvonen, na drugem mestu, minimalno je zaostajal le za Fincem Jari-Mattijem Latvalo.

"Hladilnik je poškodovan, a bomo avto poskušali usposobiti, da se bo Sebastien z njim lahko vsaj povzpel na zmagovalni oder," so dejali pri Citroenu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:40 13. November 2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870<br /><br />Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.