Šport > Moto športi
22 ogledov

Za Loeba Wales že končan

Sebastien Loeb Reuters
Sebastienu Loebu je na reliju po Walesu odpovedal hladilnik. Stvar ni usodna, ker si je Francoz naslov svetovnega prvaja že zagotovil.

Francoski reli zvezdnik Sebastien Loeb svoj osmi naslov svetovnega prvaka ne bo potrdil z uspehom na zadnji preizkušnji svetovnega prvenstva, reliju po Walesu. Med 18. in 19. hitrostno preizkušnjo je namreč doživel nesrečo, zaradi pokvarjenega hladilnika v motorju svojega citroena je moral odstopiti.

Do odstopa je bil Loeb, ki si je osmi naslov prvaka zagotovil v petek, ko je v Walesu odstopil njegov konkurent Finec Mikko Hirvonen, na drugem mestu, minimalno je zaostajal le za Fincem Jari-Mattijem Latvalo.

"Hladilnik je poškodovan, a bomo avto poskušali usposobiti, da se bo Sebastien z njim lahko vsaj povzpel na zmagovalni oder," so dejali pri Citroenu.

Komentarjev 1
  • Nejc Roškar 12:40 13.november 2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.