Za mladega zvezdnika Reala že konec sezone

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Udarec za zasedbo Zinedina Zidana.
Oglej si celoten članek

Marco Asensio, nogometaš Real Madrida, ki je ta čas na turneji po Združenih državah Amerike, se je po prvih informacijah huje poškodoval. Potem ko je ponoči na prijateljski tekmi proti Arsenalu dosegel izenačujoči zadetek, se je nekaj minut pozneje zgrudil na tla. V klubu se bojijo, da ima 23-letnik raztrgano križno vez.

Mladi španski reprezentant je v drugem polčasu na nosilih zapustil igrišče, z reševalnim vozilom pa so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico.

Po prvih informacijah si je raztrgal križno vez levega kolena, poroča španski dnevnik Marca. Če bodo dodatni zdravniški pregledi prvotno diagnozo potrdili, je za Asensia še pred uradnim začetkom že konec sezone 2019/20.

Topničarji so na dvoboju povedli z 2:0 v prvem polčasu, v drugem pa prejeli dva zadetka. Poleg Asensia je v polno nameril tudi odpisani Gareth Bale. Ta je v zaključku tekme tudi poskrbel, da je ostalo 2:2, saj je na golovi črti preprečil tretji zadetek Arsenala. Po enajstmetrovkah je nato slavil Real.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.