Za podajo nagrajen s pendrekom

Foto: Printscreen: Blic
Foto: Printscreen: Blic
V Rusiji se zares dogajajo neverjetne reči. Pisali smo že o izsiljevanju nogometašev Nikole Nikezića in Sretena Sterenovića, v ligaškem dvoboju med Volgo in Zenitom iz St. Peterburga (2:0 za Zenit) pa jih je srbski nogometaš Danko Lazović od redarja dobil kar s pendrekom, ki sproži tudi elektrošok!
Oglej si celoten članek

Zgodilo se je, potem ko je Danko Lazović po zmagi Peterburžanov, h kateri je prispeval sijajno podajo s peto pri golu Aleksandra Keržakova, stekel proti navijačem, da bi jim podaril svoj dres. To ni bilo po volji enemu od varnostnikov. Osupli Lazović ga je vprašal, zakaj je ohranjevalec reda to storil, a ni dobil odgovora. Po tekmi je sicer prišlo do navijaških izgredov gostujočih navijačev. "Zares čuden občutek," je komentiral Lazović: "Mislil sem, da se kaj takega ne more zgoditi na igrišču, a očitno je tu v Rusiji zares mogoče prav vse."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.