Šport > Nogomet
12 ogledov

Za podajo nagrajen s pendrekom

Danko Lazović Printscreen: Blic
V Rusiji se zares dogajajo neverjetne reči. Pisali smo že o izsiljevanju nogometašev Nikole Nikezića in Sretena Sterenovića, v ligaškem dvoboju med Volgo in Zenitom iz St. Peterburga (2:0 za Zenit) pa jih je srbski nogometaš Danko Lazović od redarja dobil kar s pendrekom, ki sproži tudi elektrošok!

Zgodilo se je, potem ko je Danko Lazović po zmagi Peterburžanov, h kateri je prispeval sijajno podajo s peto pri golu Aleksandra Keržakova, stekel proti navijačem, da bi jim podaril svoj dres. To ni bilo po volji enemu od varnostnikov. Osupli Lazović ga je vprašal, zakaj je ohranjevalec reda to storil, a ni dobil odgovora. Po tekmi je sicer prišlo do navijaških izgredov gostujočih navijačev. "Zares čuden občutek," je komentiral Lazović: "Mislil sem, da se kaj takega ne more zgoditi na igrišču, a očitno je tu v Rusiji zares mogoče prav vse."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.