Za prekršek nad Messijem (le) dve tekmi

Foto: Žurnal24 Leo Messi le nekaj trenutkov po prekršku Ujfalušija. (Foto: Reuters)
Navijači Barcelone so v nedeljo ob prekršku Tomaša Ujfalušija nad Leom Messijem obnemeli in nemudoma zahtevali strogo kazen za Čeha, ki pa je dobil (le) dve tekmi prepovedi igranja.
Oglej si celoten članek

Španska nogometna zveza je češkega igralca Tomaša Ujfalušija kaznovala z dvema tekmama prepovedi nastopa. Dvaintridesetletni Čeh je na nedeljski tekmi Atletico Madrid Barcelona poškodoval enega najboljših igralcev na svetu, Argentinca Lionela Messija. Tekma v Madridu se je končala z zmago Barcelone z 2:1.

Disciplinska komisija španske nogometne zveze je prekršek Ujfalušija nad prvim zvezdnikom katalonske zasedbe označila za "nevarno igro" in ne za "brutalno igro". Zaradi tega mu je izrekla dokaj milo kazen, v nasprotnem primeru bi bil kar dvanajst tekem na hladnem. Branilec madridskega kluba bo po izrečeni kazni manjkal na dveh dvobojih: proti trenutno vodilni Valencii ter Realu iz Zaragoze.

Ujfaluši se je po grobem prekršku že opravičil najboljšemu igralcu na svetu v letu 2009, Messi pa bo zaradi poškodbe gležnja dva tedna izven tekmovalnega pogona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.