Za Prevca stiskajo pesti tudi tujci

Foto: EPA
Foto: EPA
Peter Prevc ima zveste navijače tudi zunaj meja Slovenije.
Oglej si celoten članek

Za v tej sezoni izjemnega Petra Prevca stiskako pesti navijači tudi v državah nekdanje Jugoslavije, med nje pa sodi tudi novinar iz Mostarja Nermin Bise.

Ob 17. zmagi slovenskega šampiona je tako med drugim zapisal: "Ni več novica, da je Peter Prevc zmagal. Na to nas je že navadil. Novica je, da je ta fantastični Slovenec popolnoma izživciral skakalne velesile kot so Norveška, Avstrija in Nemčija. Izživciral tako, da so mu celo žvižgali na zmagovalnem odru v Vikersundu ... Sodniki iz Rusije, ZDA in Finske so mu dali ocene  13.5, 14.0 in 15.0, sodnik iz Norveške pa je bil verjetno besen kot ris in mu je dal oceno 11.0, sodnik iz Nemčije pa 12.5. Tudi to je bilo dovolj za zmago."

"Organizatorji so naredili vse, da bi zmaga ostala na Norveškem. Zaletišče, ocene, vetrovi, nevihte, bliski, orkani, valovi, tajfuni, tornada, zaletna mesta in točke ... vse je bilo podrejeno zmagi vsaj enega Norvežana. A od vsega ni bilo koristi. Ko so videli, da jim to ne bo uspelo, so Prevca brez pravega razloga pustili minuto ali dve samega na zaletišču. Veter je bil normalen, zaletno mesto se ni spreminjalo. Nato je Peter poletel in letel, letel, letel in verjetno prisili glavne pri Turkish Airlines, da razmislijo o podpisu pogobe za snemanje nove reklame z njim v glavni vlogi," je bil navdušen novinar.

xxx

 

Prevc ima svoje navijače tudi zunaj meja nekdanje skupne države:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:34 16. Februar 2016.

    Točno to kar sem prejšnjič napisal . In če to vidde braća Bosanci , kako Janus ne reagira . Jaz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.