"Za Reusa Real boljši kot Bayern"

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji trener Bayerna in madridskega Reala je dejal, da bi bila španska prestolnica primernejša destinacija za nemškega reprezentanta kot bavarska.
Oglej si celoten članek

Pred dobrim letom dni upokojeni Jupp Heynckes je zatrdil, da bi bilo za Marca Reusa, ki se mu bo pri Borussii Dortmund kmalu pridružil Kevin Kampl, bolje, da bi kot naslednji klub izbral Real Madrid pred münchenskim Bayernom. 25-letni napadalec je bil v zadnjih mesecih omenjen v povezavi s številnimi klubi, potem ko bo, zaradi odkupne klavzule v pogodbi, od prihodnjega poletja na voljo za 25 milijonov evrov odškodnine.

"Kje bi Reus igral?"

"Priporočil bi mu, da gre v Madrid," je Heynckes dejal za Sky 90. "Bayern ima štiri ali pet vrhunskih igralcev v napadu. Kje bi Reus igral? Če ima res tisto odkupno klavzulo (25 mio. evrov, op. a.), potem bi se morale zanj zanimati vse velike evropske ekipe."

Trofejni trener je pokomentiral tudi kazen v višini 540.000 evrov, ki jo je Reus pred kratkim dobil zato, ker se je več let vozil brez izpita. "To ni nič nerazumljivega. Za to (kar je storil, op. a.) ni izgovora. Morali bi mu bolje svetovati," je povedal Heynckes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.