Šport
30 ogledov

"Za Reusa Real boljši kot Bayern"

Klopp Heynckes Zürich podelitev gala prireditev Fifa EPA
Nekdanji trener Bayerna in madridskega Reala je dejal, da bi bila španska prestolnica primernejša destinacija za nemškega reprezentanta kot bavarska.

Pred dobrim letom dni upokojeni Jupp Heynckes je zatrdil, da bi bilo za Marca Reusa, ki se mu bo pri Borussii Dortmund kmalu pridružil Kevin Kampl, bolje, da bi kot naslednji klub izbral Real Madrid pred münchenskim Bayernom. 25-letni napadalec je bil v zadnjih mesecih omenjen v povezavi s številnimi klubi, potem ko bo, zaradi odkupne klavzule v pogodbi, od prihodnjega poletja na voljo za 25 milijonov evrov odškodnine.

"Kje bi Reus igral?"

"Priporočil bi mu, da gre v Madrid," je Heynckes dejal za Sky 90. "Bayern ima štiri ali pet vrhunskih igralcev v napadu. Kje bi Reus igral? Če ima res tisto odkupno klavzulo (25 mio. evrov, op. a.), potem bi se morale zanj zanimati vse velike evropske ekipe."

Trofejni trener je pokomentiral tudi kazen v višini 540.000 evrov, ki jo je Reus pred kratkim dobil zato, ker se je več let vozil brez izpita. "To ni nič nerazumljivega. Za to (kar je storil, op. a.) ni izgovora. Morali bi mu bolje svetovati," je povedal Heynckes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.