Zabil gol in pojedel hot dog navijaču

Na torkovi tekmi angleške druge lige med domačim Blackpoolom in Nottingham Forestom je nogometaš Foresta Billy Sharp zabil izjemno lep zadetek, ki ga je proslavil z gostujočimi navijači. Enemu izmed njih je med slavjem odgriznil del hot doga.
Oglej si celoten članek

"Ali kdo pozna moža, čigar hot dog sem odgriznil? Malce preveč rdeče omake, vsaj zame. Žal mi je, da ti ga nisem dal nazaj, dolžen sem ti petaka," je na Twitterju po tekmi zapisal "kradljivec" Billy Sharp.

Angleži se že šalijo, da je navijač zdaj pred veliko moralno dilemo - naj se javi Sharpu in dobi nazaj svojih pet funtov, ali pa svojo zgodbo proda tabloidom za velike denarje ...?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:42 27. Oktober 2012.

    Lol.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.