Začenja svojo drugo kariero

Foto: Žurnal24 Kim Cljisters je v zadnjih treh sezonah tenis spremljala zgolj s tribun.
V ponedeljek se na teniška igrišča vrača Kim Cljisters. Za uvod bo nastopila v Cincinnatiju, nato sledi turnir v Torontu in v začetku septembra trenutek resnice z OP ZDA.
Oglej si celoten članek
 
 

Na svojo vrnitev gledam kot na svojo drugo kariero.

Kim Clijsters

 
Belgijka Kim Clijsters, ki se je po daljši odsotnosti s teniških igrišč odločila za vrnitev na sceno, je pred težko nalogo. Nastopila bo na turnirju WTA v Cincinnatiju, ki se bo začel v ponedeljek, žreb pa ji je v prvem kolu namenil 12. nosilko, Francozinjo Marion Bartoli, ki je v finalu Stanforda pred tednom dni ugnala Američanko Venus Williams. "Na svojo vrnitev gledam kot na svojo drugo kariero. Resda sem bila nekoč številka 1, a to se mi zdi leta in leta daleč. Vmes se je spremenilo toliko stvari, da nimam velikih pričakovanj. Želim si le spet najti neko konstantnost nastopov," je za New York Times dejala 26-letna Belgijka, ki se je upokojila maja leta 2007 po številnih težavah s poškodbami kolka in hrbta, od takrat pa se je tudi poročila in rodila hčerko. V okviru priprav na OP ZDA, ki se začne 31. avgusta, pa bo nastopila še v Torontu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.