Šport
12 ogledov

Začenja svojo drugo kariero

Kim Cljisters je v zadnjih treh sezonah tenis spremljala zgolj s tribun. Žurnal24 main
V ponedeljek se na teniška igrišča vrača Kim Cljisters. Za uvod bo nastopila v Cincinnatiju, nato sledi turnir v Torontu in v začetku septembra trenutek resnice z OP ZDA.
 
 

Na svojo vrnitev gledam kot na svojo drugo kariero.

Kim Clijsters

 
Belgijka Kim Clijsters, ki se je po daljši odsotnosti s teniških igrišč odločila za vrnitev na sceno, je pred težko nalogo. Nastopila bo na turnirju WTA v Cincinnatiju, ki se bo začel v ponedeljek, žreb pa ji je v prvem kolu namenil 12. nosilko, Francozinjo Marion Bartoli, ki je v finalu Stanforda pred tednom dni ugnala Američanko Venus Williams. "Na svojo vrnitev gledam kot na svojo drugo kariero. Resda sem bila nekoč številka 1, a to se mi zdi leta in leta daleč. Vmes se je spremenilo toliko stvari, da nimam velikih pričakovanj. Želim si le spet najti neko konstantnost nastopov," je za New York Times dejala 26-letna Belgijka, ki se je upokojila maja leta 2007 po številnih težavah s poškodbami kolka in hrbta, od takrat pa se je tudi poročila in rodila hčerko. V okviru priprav na OP ZDA, ki se začne 31. avgusta, pa bo nastopila še v Torontu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.