Začenjajo se kvalifikacije za evropsko ligo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Mura, Celje in Olimpija danes začenjajo svoj pohod na uvrstitev v evropsko ligo. V prvem predkrogu kvalifikacij se bo Mura 05 pomerila z Bakujem, Celje z Dacio Kišinjov, Olimpija pa bo zaigrala proti Jeunesse Esch.
Oglej si celoten članek

Trije slovenski nogometni klubi bodo danes začeli svojo pot v prvem predkrogu kvalifikacij za evropsko ligo. Muro 05 čaka gostovanje pri azerbajdžanskem Bakuju, Celje bo prvo tekmo odigralo v Moldaviji z Dacio Kišinjov, Olimpija Ljubljana pa bo na domači zelenici pričakala Jeunesse Esch iz Luksemburga. Povratne tekme bodo teden dni pozneje.

Mura se je z Bakujem pomerila na prijateljski tekmi med pripravami na novo sezono, klonila pa je z 0:4. V kadru Bakuja sta sicer tudi stara znanca slovenskih prvoligaških zelenic Lukas Horvat in Juninho. Muraši se pred obračunom z moštvom iz Azerbajdžana zavedajo, da jih čakata dve naporni tekmi.

Podobnega mnenja so tudi v taboru Celja, kjer vedo, da je nasprotnik močan, a kljub temu upajo na ugoden izid. Večja neznanka pa so nogometaši iz Luksemburga, ki se bodo v ljubljanskih Stožicah pomerili z Olimpijo. Čeprav o nasprotnikih veliko podatkov v ljubljanskem taboru nimajo, pa bodo zadovoljni z vsako zmago. Olimpijo pa v nedeljo čaka še ena tekma, na kateri se bodo pomerili z večnimi tekmeci iz Maribora za slovenski superpokal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.