Začetek sezone potrjen

Foto: Epa formula 1
Zelena luč za julijski dirki za VN Avstrije.
Oglej si celoten članek

Sezona 2020 svetovnega prvenstva v formuli 1 se bo začela julija z dvema zaporednima dirkama za veliko nagrado Avstrije v Spielbergu, so danes poročali avstrijski mediji. Avstrijska vlada je danes obema dirkama prižgala zeleno luč.

Obe dirki, ti bosta na sporedu 5. in 12. julija, pa bosta brez gledalcev, je odločitev predstavilo avstrijsko ministrstvo za zdravje, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

F1 Legendarno moštvo formule ena naprodaj

Vlada je dirki odobrila, potem ko so organizatorji predstavili celovit in profesionalen načrt ukrepov za zajezitev širjenja covida-19. Upoštevajoč epidemiološke razmere bo vlada odločala tudi o tem, ali bo dovolila ogled dirk tudi gledalcem, sicer v zelo omejenem obsegu.

Dirki v Spielbergu na Red Bull Ringu bosta pomenili začetek svetovnega prvenstva leta 2020.

Revolucija Dve veliki spremembi v formuli 1

Vodstvo F1 je zaradi koronavirusne pandemije odpovedalo ali preložilo prvih deset dirk sezone.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.