Zadnja žrtev "črnega petka"

Foto: Žurnal24 Črni petek je pustil velike posledice. (Foto: Žurnal24)
Victory Poker je postal najnovejša žrtev 15. aprila – v svetu spletnega pokra poimenovan "črni petek". Takrat so bile tri največje poker strani obtožene kaznivih dejanj in so morale "zapreti" poslovalnice v ZDA.
Oglej si celoten članek

Tudi Victory Poker se je takrat umaknil z ameriškega trga. Preostali igralci pa so se premikali v omrežje Cake Network, katerega del je Victory Poker. Pri Victory Pokru so težave imeli že skozi celotno zadnje leto. Od zdaj naprej se bodo, vsaj tako se govori, pri Victory Pokru trudili delati kot 'affiliate marketing'.

Na Facebooku je ustanovitelj strani Dan Fleyshman zapisal: "Znamka bo nadaljevala s svojim delom na področju strategij, novic ter videov. Sam pa se bom bolj posvetil dobrodelni dejavnosti ter svetovanjem za druga podjetja, hkrati pa še vedno pomagal pri marketingu znamke Victory Poker."

PokerStars, Full Tilt Poker ter Absolute Poker, strani, ki so bile s strani ameriških zveznih organov obtožene kriminalnih dejanj, so se z ameriškega trga umaknile že aprila, takoj po obtožbah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.