Šport
32 ogledov

Zadnja žrtev "črnega petka"

Črni petek je pustil velike posledice. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Victory Poker je postal najnovejša žrtev 15. aprila – v svetu spletnega pokra poimenovan "črni petek". Takrat so bile tri največje poker strani obtožene kaznivih dejanj in so morale "zapreti" poslovalnice v ZDA.

Tudi Victory Poker se je takrat umaknil z ameriškega trga. Preostali igralci pa so se premikali v omrežje Cake Network, katerega del je Victory Poker. Pri Victory Pokru so težave imeli že skozi celotno zadnje leto. Od zdaj naprej se bodo, vsaj tako se govori, pri Victory Pokru trudili delati kot 'affiliate marketing'.

Na Facebooku je ustanovitelj strani Dan Fleyshman zapisal: "Znamka bo nadaljevala s svojim delom na področju strategij, novic ter videov. Sam pa se bom bolj posvetil dobrodelni dejavnosti ter svetovanjem za druga podjetja, hkrati pa še vedno pomagal pri marketingu znamke Victory Poker."

PokerStars, Full Tilt Poker ter Absolute Poker, strani, ki so bile s strani ameriških zveznih organov obtožene kriminalnih dejanj, so se z ameriškega trga umaknile že aprila, takoj po obtožbah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.