Zadnje slovo od Kljaića

Foto: Žurnal24 Kljaic Kljajić Foto: Žurnal24 Maja Nenad Kljaic Kljajić Foto: Žurnal24 Vedran Zrnic Zrnić Kljaic Kljajić Foto: Žurnal24 Kljaic Kljajić Foto: Žurnal24 Slavko Goluza Goluža Kljaic Kljajić Foto: Žurnal24 Ivano Balic Balić Kljaic Kljajić Foto: Žurnal24 Vedran Zrnic Zrnić Davor Dominikovic Dominiković Kljaic Kljajić Foto: Žurnal24 Maja Nenad Vjekoslava Bach Kljaic Kljajić Foto: Žurnal24 Nenad Kljajic Goran Sprem Šprem Kljaic Kljajić Foto: Žurnal24 Nenad Kljajic Kljajić Zlatko Saracevic Saračević Kljaic Kljajić
Več kot tisoč ljudi se je v Zagrebu še zadnjič poslovilo od rokometne legende Velimirja Kljaića. Zadnji pozdrav "Kljunu" so namenili rokometaš Ivano Balić, nogometaš Robert Prosinečki ...
Oglej si celoten članek

V ponedeljek je bila hrvaška metropola združena v žalovanju. Športniki z vseh vetrov in ostali državljani so se še zadnjič poslovili od legendarnega rokometnega trenerja Velimirja Kljaića. Tu so bili "Kljunovi" varovanci iz leta 1996 na čelu z Zlatkom Saračevićem in ostali znani hrvaški športniki, kot so vaterpolist Dubravko Šimenc, smučarski trener Ante Kostelić, Dragutin Šurbek, Dinamova funkcionarja Zdravko in Zoran Mamić, nekdanji nogometaš Robert Prosinečki, rokometaš Slavko Goluža ... Vsi so želeli reči še zadnji zbogom velikanu hrvaškega športa.

"Vem, da nisi rad videl žalostnih obrazov. Zato ti bomo zdaj vsi zaploskali," je svoj čustveni govor zaključil Antun Vrdoljak, nekdanji predsednik hrvaškega olimpijskega komiteja. Po dolgem aplavzu so se od pokojnega poslovili s pesmijo "Otišo je otac moj polako."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.