Šport
13 ogledov

Zadnje slovo od Kljaića

Kljaic Kljajić
1/10
Žurnal24 main
Več kot tisoč ljudi se je v Zagrebu še zadnjič poslovilo od rokometne legende Velimirja Kljaića. Zadnji pozdrav "Kljunu" so namenili rokometaš Ivano Balić, nogometaš Robert Prosinečki ...

V ponedeljek je bila hrvaška metropola združena v žalovanju. Športniki z vseh vetrov in ostali državljani so se še zadnjič poslovili od legendarnega rokometnega trenerja Velimirja Kljaića. Tu so bili "Kljunovi" varovanci iz leta 1996 na čelu z Zlatkom Saračevićem in ostali znani hrvaški športniki, kot so vaterpolist Dubravko Šimenc, smučarski trener Ante Kostelić, Dragutin Šurbek, Dinamova funkcionarja Zdravko in Zoran Mamić, nekdanji nogometaš Robert Prosinečki, rokometaš Slavko Goluža ... Vsi so želeli reči še zadnji zbogom velikanu hrvaškega športa.

"Vem, da nisi rad videl žalostnih obrazov. Zato ti bomo zdaj vsi zaploskali," je svoj čustveni govor zaključil Antun Vrdoljak, nekdanji predsednik hrvaškega olimpijskega komiteja. Po dolgem aplavzu so se od pokojnega poslovili s pesmijo "Otišo je otac moj polako."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.