Zaho in Mile spet v istem moštvu

Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com
V soboto bo v lendavskem športnem parku Medobčinska nogometna zveza Lendava priredila 3. festival nogometa MNZ Lendava z zvezdniško zasedbo.
Oglej si celoten članek

Vrhunec festivala bo dobrodelna tekma med Zlato generacijo slovenskega nogometa z Zlatkom Zahovičem in Legendami Pomurja s Štefanom Škaperjem na čelu.

Na omenjeni tekmi, ki se bo začela ob 15. uri, bodo barve Zlate generacije med drugimi zastopali Zahovič, Milenko Ačimovič, Mladen Rudonja, Darko Milanič, Marko Simeunovič, Aleš Čeh, Mladen Dabanovič, Amir Karič in drugi (koordinator ekipe je Dejan Nemec), za Pomurske legende pa bodo igrali Štefan Škaper, Feri Cifer, Robert Belec, Marjan Drvarič, Janko Irgolič, Bojan Jančar, Zlatko Herceg, Jože Vori, Dean Novak ... Njihov koordinator je Marjan Dominko.

Sicer pa se bodo predstavili nogometašice in nogometaši vseh starostnih kategorij, pomerili se bodo tudi v nogometnih spretnostih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.