Šport > Nogomet
19 ogledov

Zaho in Mile spet v istem moštvu

Milenko Ačimović, Amir Karić www.alesfevzer.com
V soboto bo v lendavskem športnem parku Medobčinska nogometna zveza Lendava priredila 3. festival nogometa MNZ Lendava z zvezdniško zasedbo.

Vrhunec festivala bo dobrodelna tekma med Zlato generacijo slovenskega nogometa z Zlatkom Zahovičem in Legendami Pomurja s Štefanom Škaperjem na čelu.

Na omenjeni tekmi, ki se bo začela ob 15. uri, bodo barve Zlate generacije med drugimi zastopali Zahovič, Milenko Ačimovič, Mladen Rudonja, Darko Milanič, Marko Simeunovič, Aleš Čeh, Mladen Dabanovič, Amir Karič in drugi (koordinator ekipe je Dejan Nemec), za Pomurske legende pa bodo igrali Štefan Škaper, Feri Cifer, Robert Belec, Marjan Drvarič, Janko Irgolič, Bojan Jančar, Zlatko Herceg, Jože Vori, Dean Novak ... Njihov koordinator je Marjan Dominko.

Sicer pa se bodo predstavili nogometašice in nogometaši vseh starostnih kategorij, pomerili se bodo tudi v nogometnih spretnostih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.