Šport > Nogomet
0 ogledov

Zaho in Mile spet v istem moštvu

Milenko Ačimović, Amir Karić www.alesfevzer.com
V soboto bo v lendavskem športnem parku Medobčinska nogometna zveza Lendava priredila 3. festival nogometa MNZ Lendava z zvezdniško zasedbo.

Vrhunec festivala bo dobrodelna tekma med Zlato generacijo slovenskega nogometa z Zlatkom Zahovičem in Legendami Pomurja s Štefanom Škaperjem na čelu.

Na omenjeni tekmi, ki se bo začela ob 15. uri, bodo barve Zlate generacije med drugimi zastopali Zahovič, Milenko Ačimovič , Mladen Rudonja , Darko Milanič , Marko Simeunovič , Aleš Čeh , Mladen Dabanovič , Amir Karič in drugi (koordinator ekipe je Dejan Nemec ), za Pomurske legende pa bodo igrali Štefan Škaper , Feri Cifer , Robert Belec , Marjan Drvarič , Janko Irgolič , Bojan Jančar , Zlatko Herceg , Jože Vori , Dean Novak ... Njihov koordinator je Marjan Dominko .

Sicer pa se bodo predstavili nogometašice in nogometaši vseh starostnih kategorij, pomerili se bodo tudi v nogometnih spretnostih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice