Zaho: Zadeva Tavares bo rešena hitro

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Odhod Marcosa Tavaresa v tujino znova razvnema navijaške strasti v Mariboru. Brazilec je v torek na socialnem omrežju Facebook zapisal JEZUS JE POT..........I WILL BE BACK in s tem namignil, da se resnično poslavlja od štajerske metropole.
Oglej si celoten članek

Kaj se dogaja z odhodom Marcosa Tavaresa iz Maribora, smo v sredo dopoldne preverili pri prvem kadrovniku državnih prvakov Zlatku Zahoviču. "Stvar bo rešena zelo hitro. O vsem pa vas bomo obvestili," je bil kratek najboljši strelec v zgodovini slovenske nogometne reprezentance. Brazilca naj bi premamili Kitajci, ki so za mariborskega kapetana pripravili ponudbo, ki se je ne zavrne. "Ne prehitevajmo stvari. Najprej je treba rešiti zadevo s Tavaresom, nato pa naprej," Zahovič tudi v smeri morebitnih novih okrepitev v Ljudskem vrtu v primeru odhoda Tavaresa ni bil preveč razpoložen za pogovor. Vsekakor bomo še naprej spremljali dogajanje v Mariboru in vas obvestili o morebitnih novih spremembah.

Na torkov večer je Maribor dočakal tudi svojega nasprotnika v drugem predkolu kvalifikacij za Ligo prvakov. Po pričakovanjih se bodo Darko Milanič in njegovi nogometaši udarili z Dudelangejem iz Luksemburga, ki je bil v prvem predkolu uspešnejši od ekipe FC Santa Coloma iz Andore. "Nasprotnik je pričakovan. Njihovi rezultati so spoštovanja vredni, saj praktično vsako leto igrajo v kvalifikacijah," je Zahovič nekaj besed namenil tudi prvemu nasprotniku Maribora na evropskem prizorišču. Še pred boji v evropski konkurenci pa se bodo aktualni državni prvaki z Domžalami pomerili na tekmi za superpokal. "Igramo proti Domžalčanom, ki imajo tudi letos odlično ekipo, in pričakujem še en velik nogometni spektakel," napoveduje Zlatko Zahovič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:41 7. Julij 2011.

    naj le gre in to eksspress

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.