Šport > Nogomet
20 ogledov

Zaho: Zadeva Tavares bo rešena hitro

Marcos Tavares je v jesenskem delu sezone zabil devet golov. (Foto: Niko Verdnik Žurnal24 main
Odhod Marcosa Tavaresa v tujino znova razvnema navijaške strasti v Mariboru. Brazilec je v torek na socialnem omrežju Facebook zapisal JEZUS JE POT..........I WILL BE BACK in s tem namignil, da se resnično poslavlja od štajerske metropole.

Kaj se dogaja z odhodom Marcosa Tavaresa iz Maribora, smo v sredo dopoldne preverili pri prvem kadrovniku državnih prvakov Zlatku Zahoviču. "Stvar bo rešena zelo hitro. O vsem pa vas bomo obvestili," je bil kratek najboljši strelec v zgodovini slovenske nogometne reprezentance. Brazilca naj bi premamili Kitajci, ki so za mariborskega kapetana pripravili ponudbo, ki se je ne zavrne. "Ne prehitevajmo stvari. Najprej je treba rešiti zadevo s Tavaresom, nato pa naprej," Zahovič tudi v smeri morebitnih novih okrepitev v Ljudskem vrtu v primeru odhoda Tavaresa ni bil preveč razpoložen za pogovor. Vsekakor bomo še naprej spremljali dogajanje v Mariboru in vas obvestili o morebitnih novih spremembah.

Na torkov večer je Maribor dočakal tudi svojega nasprotnika v drugem predkolu kvalifikacij za Ligo prvakov. Po pričakovanjih se bodo Darko Milanič in njegovi nogometaši udarili z Dudelangejem iz Luksemburga, ki je bil v prvem predkolu uspešnejši od ekipe FC Santa Coloma iz Andore. "Nasprotnik je pričakovan. Njihovi rezultati so spoštovanja vredni, saj praktično vsako leto igrajo v kvalifikacijah," je Zahovič nekaj besed namenil tudi prvemu nasprotniku Maribora na evropskem prizorišču. Še pred boji v evropski konkurenci pa se bodo aktualni državni prvaki z Domžalami pomerili na tekmi za superpokal. "Igramo proti Domžalčanom, ki imajo tudi letos odlično ekipo, in pričakujem še en velik nogometni spektakel," napoveduje Zlatko Zahovič.

Komentarjev 1
  • pesjan 19:41 07.julij 2011.

    naj le gre in to eksspress