Zahović: "Dogovor je sklenjen."

Foto: Profimedias Zlatko Zahović Darko Milanič Ljudski vrt
Mariborčani potrdili prestop vijol'čnega nogometaša.
Oglej si celoten članek

Francoski branilec Jean-Claude Billong, ki se je po koncu lanske sezone iz Velenja preselil v Maribor, se seli v Serie A, je na uradni spletni strani potrdil slovenski prvak.

Billong, ki je imel z Mariborom sklenjeno triletno pogodbo, bo okrepil Benevento, zadnjeuvrščeno ekipo v Serie A. Finančne podrobnosti prestopa še niso znane, so pa vijoličasti zapisali, da gre za "donosen posel".

Nakupi Maribor s kar tremi okrepitvami

"Dogovor je sklenjen, z Beneventom smo uskladili zadeve. Po zdravniškem pregledu, na katerem ne pričakujem nobenih težav ob njegovem stanju, bo Billong postal član italijanskega prvoligaša. Pogajanja so trajala dva dni in so uspešno končana. Zadovoljni smo z razpletom, s finančnim delom za naš klub in deležem ob naslednji prodaji. Billongu po uspešni vijol'čni zgodbi želimo vso srečo v nadaljevanju kariere," je za Nkmaribor.si povedal športni direktor Zlatko Zahovič.

Billong bo postal soigralec slovenskega reprezentančnega vratarja Vida Belca.

Foto: Epa jean claude billong

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.