Šport > Nogomet
1758 ogledov

Zahović: "Dogovor je sklenjen."

Zlatko Zahović Darko Milanič Ljudski vrt Profimedias
Mariborčani potrdili prestop vijol'čnega nogometaša.

Francoski branilec Jean-Claude Billong, ki se je po koncu lanske sezone iz Velenja preselil v Maribor, se seli v Serie A, je na uradni spletni strani potrdil slovenski prvak.

Billong, ki je imel z Mariborom sklenjeno triletno pogodbo, bo okrepil Benevento, zadnjeuvrščeno ekipo v Serie A. Finančne podrobnosti prestopa še niso znane, so pa vijoličasti zapisali, da gre za "donosen posel".

Saša Gajser Zlatko Zahović Darko Milanič Nakupi Šport Maribor s kar tremi okrepitvami

"Dogovor je sklenjen, z Beneventom smo uskladili zadeve. Po zdravniškem pregledu, na katerem ne pričakujem nobenih težav ob njegovem stanju, bo Billong postal član italijanskega prvoligaša. Pogajanja so trajala dva dni in so uspešno končana. Zadovoljni smo z razpletom, s finančnim delom za naš klub in deležem ob naslednji prodaji. Billongu po uspešni vijol'čni zgodbi želimo vso srečo v nadaljevanju kariere," je za Nkmaribor.si povedal športni direktor Zlatko Zahovič.

Billong bo postal soigralec slovenskega reprezentančnega vratarja Vida Belca.

jean claude billong | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice