Zahović spregovoril o Milaniču, brez komentarja na Viole

Foto: Profimedia Zlatko Zahović
Športni direktor Maribora se je odzval na odstop trenerja Darka Milaniča in pestro dogajanje na sobotni tekmi v Ljudskem vrtu.
Oglej si celoten članek

Alfa in omega štajerskega velikana Zlatko Zahović je v pogovoru za maribor24.si spregovoril na temo najbolj odmevnega dogodka sobotnega dogajanja v Prvi Ligi TS, ki ga je zaznamoval ponujeni odstop dolgoletnega trenerja vijoličastih Darka Milaniča po porazu proti Bravu (1:2).

Mariborčani so utrpeli drugi zaporedni ligaški poraz in sedmega v sezoni.

Konec je Milanič povlekel drastično potezo: "Ne počutim se krivega!"

O razlogih za spodrsljaja v dveh zaporednih krogih domačega prvenstva je Zahović dejal: "Šport je do tega privedel."

Dodal je, da je v tem trenutku prezgodaj govoriti o kandidatih za novega trenerja, prav tako ni želel potrditi, ali je na ožjem seznamu res tudi nekdanji trener Aluminija Oliver Bogatinov.

Milaničev odstop je za omenjeni spletni portal komenitral takole: "Žalostno vidim to. Ponosen sem, da sem podpisal najtrofejnejšega trenerja v zgodovini slovenskega nogometa. Njegova poteza je človeška. Poteza človeka, ki ima družino."

Pomenljivega dejanja najzvestejših navijačev Maribora, ki so bojkotirali pretežni del tekme, po porazu pa postrojili vijoličaste nogometaše in s precej ostrimi besedami od njih zahtevali določena pojasnila, pa Zahović ni želel komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.