Šport > Nogomet
4020 ogledov

Zahović spregovoril o Milaniču, brez komentarja na Viole

Zlatko Zahović Profimedia
Športni direktor Maribora se je odzval na odstop trenerja Darka Milaniča in pestro dogajanje na sobotni tekmi v Ljudskem vrtu.

Alfa in omega štajerskega velikana Zlatko Zahović je v pogovoru za maribor24.si spregovoril na temo najbolj odmevnega dogodka sobotnega dogajanja v Prvi Ligi TS, ki ga je zaznamoval ponujeni odstop dolgoletnega trenerja vijoličastih Darka Milaniča po porazu proti Bravu (1:2).

Mariborčani so utrpeli drugi zaporedni ligaški poraz in sedmega v sezoni.

Darko Milanič Konec je Šport Milanič povlekel drastično potezo: "Ne počutim se krivega!"

O razlogih za spodrsljaja v dveh zaporednih krogih domačega prvenstva je Zahović dejal: "Šport je do tega privedel."

Dodal je, da je v tem trenutku prezgodaj govoriti o kandidatih za novega trenerja, prav tako ni želel potrditi, ali je na ožjem seznamu res tudi nekdanji trener Aluminija Oliver Bogatinov.

Milaničev odstop je za omenjeni spletni portal komenitral takole: "Žalostno vidim to. Ponosen sem, da sem podpisal najtrofejnejšega trenerja v zgodovini slovenskega nogometa. Njegova poteza je človeška. Poteza človeka, ki ima družino."

Pomenljivega dejanja najzvestejših navijačev Maribora, ki so bojkotirali pretežni del tekme, po porazu pa postrojili vijoličaste nogometaše in s precej ostrimi besedami od njih zahtevali določena pojasnila, pa Zahović ni želel komentirati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.