Zahovič za Gazzetto: 2:0 za Slovenijo

Foto: Žurnal24
Športni direktor nogometnega kluba Maribor in nekdanji slovenski reprezentant Zlatko Zahovič je za Gazzetto dejal, da bo Slovenija v petek Italijo odpravila z gladkih 2:0.
Oglej si celoten članek

Zlahka bomo zmagali z rezultatom 2:0, posest žoge pa bo 70:30 v odstotkih v korist Slovenije.
Zlatko Zahovič
Zlatko Zahovič je pred petkovimi kvalifikacijami za nogometni EP leta 2012 med Slovenijo in Italijo s svojo izjavo za športni časnik La Gazzetta dello Sport, da bo Slovenija gladko zmagala, še bolj podžgal strasti.

V petkovi posebni izdaji najbolj branega italijanskega športnega časnika so objavili izjave Zlatka Zahoviča pred petkovim obračunom v Stožicah. V naslovu so zapisali: Zahovič: "Ranocchia je prepočasen." V nadaljevanju so zapisali, da je bil prav Zahovič najbolj zaslužen, da so letos Slovenci v Serie A zelo zaželeni, njegova zasluga pa sta tudi prihoda Josipa Iličića in Armina Bačinovića v Palermo.

Nekdanji član Porta, Valencie in Olympiacosa je po pisanju Italijanov nacionalno zelo zaveden. Njegova napoved pred kvalifikacijskim obračunom za Gazzetto se je glasila: "Zlahka bomo zmagali z rezultatom 2:0, posest žoge pa bo 70:30 v odstotkih v korist Slovenije."

Zahovič pravi, da se Italija ubada s spremembo generacije, slabo za njihov nogomet pa naj bi bilo tudi vse večje število tujcev v Serie A, ki prevzemajo vodilne vloge v svojih moštvih. "Igralcev, kot sta Baggio in Maldini, Italija nima več. Ranocchia je v obrambi prepočasen. Če bo igral, bomo svojo igro gradili na njem," je Italijane še zbodel direktor vijoličastih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.