Šport > Nogomet
12 ogledov

Zahovič za Gazzetto: 2:0 za Slovenijo

Žurnal24 main
Športni direktor nogometnega kluba Maribor in nekdanji slovenski reprezentant Zlatko Zahovič je za Gazzetto dejal, da bo Slovenija v petek Italijo odpravila z gladkih 2:0.

Zlahka bomo zmagali z rezultatom 2:0, posest žoge pa bo 70:30 v odstotkih v korist Slovenije.
Zlatko Zahovič
Zlatko Zahovič je pred petkovimi kvalifikacijami za nogometni EP leta 2012 med Slovenijo in Italijo s svojo izjavo za športni časnik La Gazzetta dello Sport, da bo Slovenija gladko zmagala, še bolj podžgal strasti.

V petkovi posebni izdaji najbolj branega italijanskega športnega časnika so objavili izjave Zlatka Zahoviča pred petkovim obračunom v Stožicah. V naslovu so zapisali: Zahovič: "Ranocchia je prepočasen." V nadaljevanju so zapisali, da je bil prav Zahovič najbolj zaslužen, da so letos Slovenci v Serie A zelo zaželeni, njegova zasluga pa sta tudi prihoda Josipa Iličića in Armina Bačinovića v Palermo.

Nekdanji član Porta, Valencie in Olympiacosa je po pisanju Italijanov nacionalno zelo zaveden. Njegova napoved pred kvalifikacijskim obračunom za Gazzetto se je glasila: "Zlahka bomo zmagali z rezultatom 2:0, posest žoge pa bo 70:30 v odstotkih v korist Slovenije."

Zahovič pravi, da se Italija ubada s spremembo generacije, slabo za njihov nogomet pa naj bi bilo tudi vse večje število tujcev v Serie A, ki prevzemajo vodilne vloge v svojih moštvih. "Igralcev, kot sta Baggio in Maldini, Italija nima več. Ranocchia je v obrambi prepočasen. Če bo igral, bomo svojo igro gradili na njem," je Italijane še zbodel direktor vijoličastih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.