Zahovič zamenjal Šimundžo

Foto: EPA
Foto: EPA
Po včerajšnjem porazu na večnem derbiju v Ljudskem vrtu z 0:3 je odprta tudi prihodnost mariborskega trenerja Anteja Šimundže.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Maribor je za danes opoldne sklical novinarsko konferenco, na kateri bodo odgovorni razglasili odločitev o prihodnosti mariborskega trenerja Anteja Šimundže.

"Ne morem reči, da fantje niso želeli. Pristop je bil pravi. Na derbiju je vedno potrebno nekaj več, če želiš, da se smer tekme obrne v tvojo korist. To nam je tokrat manjkalo. Drugi poraz v prvenstvu vsekakor ni dobrodošel.Treba bo še bolj trdo delati. Fantje delajo zelo zavzeto. Pred tekmo ni nič kazalo, da se bo vse skupaj tako razpletlo," je po včerajšnji tekmi pojasnil trener Ante Šimundža, ki po lanski sanjski sezoni doživlja težke trenutke na klopi Maribora.

"Poraz je del posla. Odgovornost prevzemam nase. Vse dajem za ta klub, pripravljamo se maksimalno," je poudaril Šimundža, ki pričakuje dvig forme. "Imamo individualno kakovost, To smo v preteklosti že dokazali. Nasprotnik je bil bolje razpoložen, morda celo bolj lačen. Nihanja so del tega športa, nam se je to zgodilo zdaj, ko ni bil primeren trenutek. Verjamem, da se bo ekipa uspela dvigniti," so mariborskega trenerja citirali na MMC-ju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.