Šport > Nogomet
21 ogledov

Zahovič zamenjal Šimundžo

Ante Šimundža Maribor Schalke Liga prvakov EPA
Po včerajšnjem porazu na večnem derbiju v Ljudskem vrtu z 0:3 je odprta tudi prihodnost mariborskega trenerja Anteja Šimundže.

Nogometni klub Maribor je za danes opoldne sklical novinarsko konferenco, na kateri bodo odgovorni razglasili odločitev o prihodnosti mariborskega trenerja Anteja Šimundže.

"Ne morem reči, da fantje niso želeli. Pristop je bil pravi. Na derbiju je vedno potrebno nekaj več, če želiš, da se smer tekme obrne v tvojo korist. To nam je tokrat manjkalo. Drugi poraz v prvenstvu vsekakor ni dobrodošel.Treba bo še bolj trdo delati. Fantje delajo zelo zavzeto. Pred tekmo ni nič kazalo, da se bo vse skupaj tako razpletlo," je po včerajšnji tekmi pojasnil trener Ante Šimundža, ki po lanski sanjski sezoni doživlja težke trenutke na klopi Maribora.

"Poraz je del posla. Odgovornost prevzemam nase. Vse dajem za ta klub, pripravljamo se maksimalno," je poudaril Šimundža, ki pričakuje dvig forme. "Imamo individualno kakovost, To smo v preteklosti že dokazali. Nasprotnik je bil bolje razpoložen, morda celo bolj lačen. Nihanja so del tega športa, nam se je to zgodilo zdaj, ko ni bil primeren trenutek. Verjamem, da se bo ekipa uspela dvigniti," so mariborskega trenerja citirali na MMC-ju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.