"Zaje... boste Čile"

Foto: EPA
Foto: EPA
Čilski nogometni zvezdnik se je prejšnji teden v alkoholiziranem stanju povsem razbil svojega ferrarija, na dan četrtfinala Cope Américe pa se je znašel v novih težavah.
Oglej si celoten članek

Reprezentanta Čila in zvezdnika italijanskega prvoligaša Juventusa, vezista Artura Vidala, bodo v domovini zaradi groženj policistu kazensko ovadili. Policist Osvaldo Pezoa je Vidala popisal na kraju nesreče, Vidal pa mu je grozil. 

Član italijanskega Juventusa je trenutno v domovini, kjer Čile gosti Copo Américo, danes pa ga čaka četrtfinale proti Urugvaju, kjer bo Vidal najverjetneje znova začel tekmo od prve minute. 

Foto: EPA Arturo Vidal V prometni nesreči je bil Vidal nepoškodovan, poškodovana pa je bila na sopotnikovem sedežu njegova žena. Nogometaš je noč preživel v zaporu, za 120 dni je ostal brez vozniškega dovoljenja; toliko časa bo namreč trajala preiskava. Vidal bi lahko zaradi vožnje pod vplivom alkohola brez vozniškega dovoljenja sicer ostal tudi dve leti, zaradi groženj policistu pa mu zdaj grozi 61 dni zaporne kazni.

V čilskih medijih so kmalu po nesreči objavili videoposnetek, v katerem Vidal policistom na kraju nesreče govori, da naj ne govorijo "sr**ja", za piko na i pa je pripomnil, da mu "lahko nadenejo lisice", a da bodo s tem "zaj**ali Čile".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.