Šport > Nogomet
54 ogledov

"Zaje... boste Čile"

Ferrari Artura Vidala EPA
Čilski nogometni zvezdnik se je prejšnji teden v alkoholiziranem stanju povsem razbil svojega ferrarija, na dan četrtfinala Cope Américe pa se je znašel v novih težavah.

Reprezentanta Čila in zvezdnika italijanskega prvoligaša Juventusa, vezista Artura Vidala, bodo v domovini zaradi groženj policistu kazensko ovadili. Policist Osvaldo Pezoa je Vidala popisal na kraju nesreče, Vidal pa mu je grozil. 

Član italijanskega Juventusa je trenutno v domovini, kjer Čile gosti Copo Américo, danes pa ga čaka četrtfinale proti Urugvaju, kjer bo Vidal najverjetneje znova začel tekmo od prve minute. 

Arturo Vidal | Avtor: EPA EPA
V prometni nesreči je bil Vidal nepoškodovan, poškodovana pa je bila na sopotnikovem sedežu njegova žena. Nogometaš je noč preživel v zaporu, za 120 dni je ostal brez vozniškega dovoljenja; toliko časa bo namreč trajala preiskava. Vidal bi lahko zaradi vožnje pod vplivom alkohola brez vozniškega dovoljenja sicer ostal tudi dve leti, zaradi groženj policistu pa mu zdaj grozi 61 dni zaporne kazni.

V čilskih medijih so kmalu po nesreči objavili videoposnetek, v katerem Vidal policistom na kraju nesreče govori, da naj ne govorijo "sr**ja", za piko na i pa je pripomnil, da mu "lahko nadenejo lisice", a da bodo s tem "zaj**ali Čile".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.