Šport > Nogomet
53 ogledov

Arturo Vidal pod vplivom alkohola razbil svojega ferrarija

Ferrari Artura Vidala EPA
Čilski zvezdnik je bil s soprogo udeležen v prometni nesreči pred Santiagom - oba sta jo sicer odnesla brez poškodb, toda zaradi alkohola v krvi je član Juventusa moral na policijo

Čilenski reprezentant Arturo Vidal je bil udeležen v prometni nesreči, v kateri je v noči na sredo razbil svojega pregrešno dragega ferrarija. 

Juventusov vezist se je skozi južno predmestje prestolnice Santiago vračal v bazo reprezentance, ko se mu je pripetila hujša nesreča, ki je povsem uničila njegovega italijanskega lepotca.

Vidala in soprogo so nemudoma prepeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da resnih poškodb nista utrpela. Igralec je popraskan po vratu, soprogi pa je udarec izpahnil ramo.

Po prihodu policije so ugotovili, da je zvezdnik domače reprezentance, ki gosti letošnjo Copo Américo, vozil pod vplivom alkohola, toda Čilenec je prek videa že sporočil, da je z njim vse v redu. Zaradi pozitivnega preizkusa alkoholiziranosti se bo moral že v sredo pojaviti na sodišči.

"Na žalost sem doživel prometno nesrečo. Na srečo smo vsi živi in zdravi, hvala za skrb," je povedal Vidal.

To vsekakor ni najboljša priprava za naslednjo preizkušnjo Čila na domačem turnirju, kjer se bo čez tri dni za četrtfinalno vozovnico udarila s presenečenjem prvenstva Bolivijo. Vidal je očitno "proslavljal" remi z Mehiko (3:3), vprašanje pa je, kako bo zdaj reagiral selektor Jorge Sampaoli, ki ima v članu Juventusa tudi prvega strelca prvenstva. Alkohol in Vidal nista tujca - že leta 2011 je bil Južnoameričan kaznovan skupaj s še nekaj soigralci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.