Zajetna kazen za večna rivala

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ekipi Maribora in Olimpije sta si prislužili kazen zaradi obnašanja navijačev.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Boštjan Jeglič je imel po odigranem 21. kolu slovenskega nogometnega prvenstva delo le z derbijem na stadionu Ljudski vrt med Mariborom in Olimpijo (1:1). Vodstvo mariborskega kluba bo moralo v blagajno NZS prispevati 9650 evrov, ljubljanska Olimpija pa bo "lažja" za 6250 evrov.

Večni derbi Darko Milanič: "Bili smo blizu! Žal nam je samo..."

Jeglič je pri obeh ekipah, ki sta si kazni prislužili zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, upošteval tudi predkaznovanost.

Slabše so jo odnesli Štajerci, saj so navijači vijoličastih med drugimi ekscesi povzročili tudi prekinitev tekme.

SNL Boleč udarec pred domačimi gledalci za Olimpijo

Navijači obeh ekip se sicer niso izkazali, žaljivo so skandirali drug drugemu in igralcem na zelenici, metali plastične kozarce in druge predmete na igralno površino v smeri sodnikov med in po tekmi, prižigali bakle, jih metali na igrišče, na rob igralne površine, za gol, izražali nasilnost in nestrpnost na tribuni, za njihovo neprimerno obnašanje pa bosta zdaj plačala oba kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.