Zakaj ima Butler raje Zorana kot Gorana?

Foto: Epa Jimmy Butler, Goran Dragić
Soigralec Gorana Dragića je velik šaljivec.
Oglej si celoten članek

Jimmy Butler, soigralec in dober prijatelj Gorana Dragića, je po uvrstitvi Miamija v finale dejal, da je Goran njegov drugi najljubši Dragić, prvo mesto pa ostaja rezervirano za njegovega brata Zorana.

Na tem igrišču Dragić bo stal med Lakersi in zgodovino

"Vsi vedo, kaj si mislim o Goranu. Vedno mu dam vedeti, da ga zelo cenim, a moj najljubši Dragić je še vedno njegov brat Zoki. Nikoli nisem igral z njim, a slišal sem same lepe reči. Zaradi tega je Goran številka dve," je izjavil zvezdnik Miamija. 

Finale Dragić za šesti slovenski prstan v NBA

Ne samo, da Jimmy z Zoranom ni nikoli igral, temveč se košarkarja nista niti spoznala.

"Jimmy je eden najbolj zabavnih ljudi, kar sem jih spoznal v tej ligi. Velik tekmovalec, odličen soigralec. Iz vsakega zna potegniti najboljše. Zelo rad se šali. Ena njegovih priljubljenih šal je ta, da je on moj brat Zouki. Vedno me zbada, da je njegov najljubši Dragić v resnici moj mlajši brat Zoki, čeprav ga ni nikoli spoznal," je komenitral kapetan zlate slovenske reprezentance.

Iz nasprotnega kota Neverjetno, kako je o Dragiću spregovoril trener Los Angelesa Neverjetno Trener Miamija razkril obljubo, ki so jo dali Dragiću

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.