Zakonu med Rossijem in Ducatijem šteti meseci

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Valentino Rossi se kljub velikanskim naporom pri Ducatiju nikakor ne znajde tako, kot bi si želel. Rezultati so daleč od tistih, ki si bi jih želel. Italijan zaradi tega menda celo razmišlja, da bi zapustil rdeče in se preselil k Hondi. Govorice je potrdil tudi njegov prijatelj Marco Melandri.
Oglej si celoten članek

Ni skrivnost, da se Valentino Rossi pri Ducatiju ne počuti najbolje, o čemer pričajo tudi njegovi povprečni rezultati. Devetkratni svetovni prvak je v letošnji sezoni nenazadnje le enkrat stal na stopničkah (na VN Francije je osvojil tretje mesto) in je daleč od boja za naslov prvaka. Zaradi slabih rezultatov naj bi The Doctor menda celo premišljeval, da bi že po eni sezoni zapustil rdeče in se vrnil k Hondi. Govora je o poltovarniški ekipi Honde, San Carlo Honda Gresini, v kateri je v letošnji sezoni že večkrat zablestel Marco Simoncelli. Da je na tem tudi nekaj resnice, je potrdil prijatelj Rossija Marco Melandri, ki je v preteklosti že sedel na Ducatiju, a se ni proslavil. "Vem, da je Rossi poklical Gresinija za mesto v ekipi za sezono 2012. Vse to zgolj potrjuje moje besede, ki jih ponavljam že dlje, da so zakonu med The Doctorjem in Ducatijem šteti meseci," je dejal Melandri, ki je del svoje kariere preživel tudi v ekipi Fausta Gresinija, kjer naj bi še vedno imel svoje zaupne vire. Če je to zgolj poletno govoričenje za polnjenje časopisnih stolpcev, bomo videli v prihodnosti. Že zdaj pa je jasno, da Rossi trenutno preživlja eno od najhujših obdobji v svoji sicer zelo uspešni karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.