Zaljubljen v čevlje nogometašev

Foto: Žurnal24
Ameriški predsednik Barack Obama je v četrtek v Beli hiši pripravil sprejem za ameriške nogometaše in jim zaželel veliko uspeha na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.
Oglej si celoten članek

Ameriški predsednik Barack Obama je v četrtek v Beli hiši pripravil sprejem za ameriške nogometaše in jim zaželel veliko uspeha na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki (11. junij−11. julij). ZDA se bodo v prvem delu tekmovanja pomerile s Slovenijo, z Anglijo in Alžirijo.

"Vsi smo ponosni na vas in vam želimo veliko uspeha v JAR. Svetovno prvenstvo v nogometu je največji športni dogodek na svetu, čeprav ga Američani znajo zanemariti," je med drugim dejal Obama, ki je ameriške nogometaše sprejel v družbi podpredsednika Joa Bidna in nekdanjega prvega ameriškega moža Billa Clintona, ki bo vodil ameriško kandidaturo za organizacijo nogometnega svetovnega prvenstva v letih 2018 ali 2022.

Obama je dejal, da bo ameriške nogometaše v času svetovnega prvenstva na samem kraju podprl podpredsednik Biden. Prvi mož ZDA je bil navdušen tudi z videzom ameriških nogometašev. "To je zagotovo najbolje oblečena reprezentanca ZDA, še posebej pa so mi v celotni opravi všeč čevlji," je dejal Obama, medtem ko je Clinton v zvezi s tem pripomnil: "Želel bi biti del nogometne ekipe, če nič drugega zaradi samih čevljev."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.