Šport
14 ogledov

Zaljubljen v čevlje nogometašev

Žurnal24 main
Ameriški predsednik Barack Obama je v četrtek v Beli hiši pripravil sprejem za ameriške nogometaše in jim zaželel veliko uspeha na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki.

Ameriški predsednik Barack Obama je v četrtek v Beli hiši pripravil sprejem za ameriške nogometaše in jim zaželel veliko uspeha na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki (11. junij−11. julij). ZDA se bodo v prvem delu tekmovanja pomerile s Slovenijo, z Anglijo in Alžirijo.

"Vsi smo ponosni na vas in vam želimo veliko uspeha v JAR. Svetovno prvenstvo v nogometu je največji športni dogodek na svetu, čeprav ga Američani znajo zanemariti," je med drugim dejal Obama, ki je ameriške nogometaše sprejel v družbi podpredsednika Joa Bidna in nekdanjega prvega ameriškega moža Billa Clintona, ki bo vodil ameriško kandidaturo za organizacijo nogometnega svetovnega prvenstva v letih 2018 ali 2022.

Obama je dejal, da bo ameriške nogometaše v času svetovnega prvenstva na samem kraju podprl podpredsednik Biden. Prvi mož ZDA je bil navdušen tudi z videzom ameriških nogometašev. "To je zagotovo najbolje oblečena reprezentanca ZDA, še posebej pa so mi v celotni opravi všeč čevlji," je dejal Obama, medtem ko je Clinton v zvezi s tem pripomnil: "Želel bi biti del nogometne ekipe, če nič drugega zaradi samih čevljev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.