Žalosten dan za slovensko košarko

Foto: Profimedia košarkarska žoga
Slovenski košarkarski svet je pretresla še ena tragedija.
Oglej si celoten članek

Umrl je znani slovenski košarkarski delavec Aleš Antauer. Najgloblje sledi je pustil pri KK Zlatorog Laško, v tem klubu je najprej deloval kot trener, nato je bil sekretar in direktor kluba, ob izgradnji dvorane Tri lilije pa tudi njen upravnik.

Žalostno Slovo našega komaj 24-letnega košarkarja

"V klubu je na vseh funkcijah, ki jih je opravljal, pustil močan pečat. Bil je udeleženec in aktiven član pri vseh velikih stvareh, ki so se zgodile v našem klubu. Pogrešali bomo njegov entuziazem ter njegove izkušnje in znanje," so zapisali na spletni strani košarkarskega kluba iz Laškega.

Antauer, ki je umrl med kolesarjenjem, je bil močno vpet tudi v delo Košarkarske zveze Slovenije. Med drugim je bil predsednik Združenja košarkarskih prvoligašev, med evropskim prvenstvom v Sloveniji 2013 je bil vodja navijaškega središča v Celju, deloval je kot komisar na tekmah regionalne lige ter "spiritus movens" savinjske košarke.

Foto: Facebook aleš antauer

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.