Srhljive scene! Tik pred Križnarjevo grozljiv padec mlade šampionke

Foto: Epa
Foto: Epa
Nesrečno Norvežanko so odnesli naravnost v reševalno vozilo ter prepeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Avstrijski Hinzenbach bo za vedno zapisan v zgodovino slovenskih ženskih smučarskih skokov.

V petek smo doživeli zgodovinsko dvojno zmago, ko je Nika Križnar za las slavila pred svojo veliko prijateljico Emo Klinec, Križnarjeva pa bi petkov veliki uspeh skorajda ponovila tudi v soboto in nedeljo, ko je zaostala le za legendarno Saro Takanaši.

Smučarski skoki Križnarjeva še nima dovolj: spet stopničke!

A Hinzenbach ne bo ostal vsem v najlepšem spominu, saj je norveški tabor doživel pravo tragedijo na tem prizorišču. Njihova letošnja najboljša skakalka Eirin Maria Kvandal, ki je v drugi seriji nastopila tik pred našo Križnarjevo, je namreč doživela grozljiv padec.

Norveški trener se je sicer za svojo varovanko, ki slovi po tem, da ima težave s pristankom, odločil, da zniža zaletišče, a tudi to ni pomagalo.

Mlada Norvežanka, ki je po prvi seriji zasedala črtrto mesto, je skočila zelo dobro, a ji je pri pristanku grdo obrnilo koleno, kar je botrovalo grozljivemu padcu.

Zmagovalki letošnje preizkušnje v Ljubnem je takoj na pomoč priskočila zdravniška služba, ki jo je nemudoma spravila v reševalno vozilo, katero jo je prepeljalo v najbližjo bolnišnico.

Zaenkrat še ni nobenih novic o zdravstvenem stanju mlade Norvežanke, a na žalost se po posnetkih padca lahko sklepa vsaj na kakšno poškodbo križnih vezi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.