Zamparini (celo) priznal svojo napako

Foto: Žurnal24 Maurizio Zamparini vedno poskrbi, da v Palermu nikoli ni dolgčas. (Foto: EPA)
Kontroverzni predsednik Palerma Maurizio Zamparini, ki ima na svojem plačilnem seznamu kar štiri slovenske nogometaše, je priznal, da je storil napako, ko je odpustil Delia Rossija.
Oglej si celoten članek

Maurizio Zamparini velja za enega najbolj kontroverznih predsednikov na Apeninskem polotoku. V skladu s svojim slovesom je pred dnevi po porazu  Palerma na sicilijanskem derbiju proti Catanii z 0:4 odpustil Serseja Cosmija in na mesto trenerja vrnil Delia Rossija. Spomnimo, da je Zamparini Rossija odpustil pred dobrim mesecem ob visokem porazu proti Udineseju Samirja Handanovića z 0:7. Kot je dejal predsednik najbolj "slovenskega" kluba v Serie A, pa je s to potezo napravil napako. "Ko sem odpustil Rossija, sem napravil napako," je dejal Zamparini in nadaljeval: "Tudi navijače sem prosil odpuščanja. Po porazu proti Catanii sem še bolj intenzivno začel razmišljati o tej situaciji. Dovolj sem pretrpel, ko sem gledal moj Palermo, kako ga je dotolkla Catania. Še posebej boleče je bilo v drugem polčasu." Dodajmo, da je Cosmi na štirih tekmah Palermo popeljal le do zmage proti Milanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.