Šport > Nogomet
21 ogledov

Zamparini (celo) priznal svojo napako

Maurizio Zamparini vedno poskrbi, da v Palermu nikoli ni dolgčas. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Kontroverzni predsednik Palerma Maurizio Zamparini, ki ima na svojem plačilnem seznamu kar štiri slovenske nogometaše, je priznal, da je storil napako, ko je odpustil Delia Rossija.

Maurizio Zamparini velja za enega najbolj kontroverznih predsednikov na Apeninskem polotoku. V skladu s svojim slovesom je pred dnevi po porazu  Palerma na sicilijanskem derbiju proti Catanii z 0:4 odpustil Serseja Cosmija in na mesto trenerja vrnil Delia Rossija. Spomnimo, da je Zamparini Rossija odpustil pred dobrim mesecem ob visokem porazu proti Udineseju Samirja Handanovića z 0:7. Kot je dejal predsednik najbolj "slovenskega" kluba v Serie A, pa je s to potezo napravil napako. "Ko sem odpustil Rossija, sem napravil napako," je dejal Zamparini in nadaljeval: "Tudi navijače sem prosil odpuščanja. Po porazu proti Catanii sem še bolj intenzivno začel razmišljati o tej situaciji. Dovolj sem pretrpel, ko sem gledal moj Palermo, kako ga je dotolkla Catania. Še posebej boleče je bilo v drugem polčasu." Dodajmo, da je Cosmi na štirih tekmah Palermo popeljal le do zmage proti Milanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.