Zamparini: "Tekme bi se morale odigrati"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Predsednik Palerma Maurizio Zamparini se ne strinja z odločitvijo italijanske nogometne zveze (FIGC), da po smrti 25-letnega nogometaša Livorna Piermaria Morosinija, ki se je na stadionu Adriatico v Pescari zgrudil po zastoju srca, prestavi vse tekme v Serie A in Serie B.
Oglej si celoten članek

Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je okrcal italijansko nogometno zvezo, ki je zaradi tragičnega dogodka prestavilo vse tekme v dveh najmočnejših italijanskih nogometnih ligah, in pristavil, da je pričakoval takšno odločitev.

70-letni Zamparini je svoje besede pojasnil: "Vedno sem bil proti takšnim odločitvam. Če se v Italiji zgodi tragedija je vedno treba prekiniti tekmovanje. Mislim, da bi namesto, da suspendiramo nogomet, morali odigrati tekme in se nesrečnemu Morosiniju pokloniti v slovo."

Iz Italijanske nogometne zveze so sporočili, da naj bi prestavljene tekme 33. kroga Serie A zaradi tragične smrti 25-letnega nogometaša Livorna, ki mu je na sobotni drugoligaški tekmi v Pescari za vedno zastalo srce, odigrali  25. aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.