Šport > Nogomet
15 ogledov

Zamparini: "Tekme bi se morale odigrati"

Morosini Reuters
Predsednik Palerma Maurizio Zamparini se ne strinja z odločitvijo italijanske nogometne zveze (FIGC), da po smrti 25-letnega nogometaša Livorna Piermaria Morosinija, ki se je na stadionu Adriatico v Pescari zgrudil po zastoju srca, prestavi vse tekme v Serie A in Serie B.

Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je okrcal italijansko nogometno zvezo, ki je zaradi tragičnega dogodka prestavilo vse tekme v dveh najmočnejših italijanskih nogometnih ligah, in pristavil, da je pričakoval takšno odločitev.

70-letni Zamparini je svoje besede pojasnil: "Vedno sem bil proti takšnim odločitvam. Če se v Italiji zgodi tragedija je vedno treba prekiniti tekmovanje. Mislim, da bi namesto, da suspendiramo nogomet, morali odigrati tekme in se nesrečnemu Morosiniju pokloniti v slovo."

Iz Italijanske nogometne zveze so sporočili, da naj bi prestavljene tekme 33. kroga Serie A zaradi tragične smrti 25-letnega nogometaša Livorna, ki mu je na sobotni drugoligaški tekmi v Pescari za vedno zastalo srce, odigrali  25. aprila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.