Zanamci Korena & Co. začeli s porazom

Foto: Žurnal24 Naslednike Valterja Birse in Milivoja Novakovića čaka še veliko dela, če se bodo
Slovenska reprezentanca do 19 let je kvalifikacije za nastop na evropskem prvenstvu leta 2011 začela s porazom proti nizozemskim vrstnikom.
Oglej si celoten članek

Slovenska nogometna reprezentanca do 19 let je v uvodni tekmi turnirja prvega kola kvalifikacij za evropsko prvenstvo leta 2011 v Lendavi izgubila proti nizozemskim vrstnikom z 0:2 (0:0). Za Nizozemce sta zadela Jody Lukoki (63.) in Adam Maher (90.).

Tekmo, na kateri so ob odprti igri ves čas imeli pobudo Nizozemci, si je ogledalo 1000 gledalcev. Lukoki je "tulipane" v vodstvo poslal s strelom z 18 metrov, Maher pa se je med strelce vpisal po slabem posredovanju vratarja Ažbeta Juga.

Na drugi tekmi turnirja skupine 9 je Slovaška s 4:0 premagala Malto. Prav Slovaki bodo naslednji tekmec Slovenije, ekipi se bosta pomerili v soboto ob 15. uri v Murski Soboti.

V prvem delu kvalifikacij je sicer na sporedu 13 turnirjev, na vsakem nastopajo po štiri ekipe. V elitno kolo kvalifikacij se prebijeta prvi dve reprezentanci in dve najboljši tretjeuvrščeni ekipi. Zaključni turnir bo v Romuniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.