Zanesljivi Red Bull straši konkurente

Foto: EPA
Foto: EPA
Aktualni svetovni prvak Sebastian Vettel je zelo zadovoljen z vzdržljivostjo novega dirkalnika RB9. Ekipa Red Bulla je bila edina, ki je testiranje v Jerezu zaključila brez mehanske okvare.
Oglej si celoten članek

Novi dirkalnik Red Bulla se je med tesitranji v španskem Jerezu izkazal za zelo zanesljivega, saj so imeli vsi ostali največji konkurenti - McLaren, Ferrari, Mercedes in Lotus - vsaj nekaj tehničnih težav, medtem ko so rdeči biki opravili kar 372 krogov.
Foto: EPA sebastian vettel ''Nekoliko boljši je, saj smo imeli lani težave z zanesljivostjo,'' je novi dirkalnik z lanskim primerjal Vettel. ''Izgleda, da smo dobro opravili domačo nalogo in v Barceloni bomo imeli še štiri dni časa, da ugotovimo, ali še karkoli pušča,'' je dodal trikratni svetovni prvak.

Vettel je v Jerezu, kjer je bil najhitrejši Kimi Raikkonen, postavil tretji čas. Prva zimska testiranja so pogosto zavajajoča in Vettel se zaveda, da bodo šele testiranja v Barceloni pokazala nekoliko jasnejšo sliko. ''Če gledam naprej, mislim, da bo Barcelona podala nekaj več odgovorov, ampak samo zato, ker se bodo ekipe veliko poigravale z dirkalniki. Če gledaš z odprtimi očmi, potem lahko marsikaj opaziš. Ampak kot sem že povedal, osredotočeni smo na to, kar počnemo mi. V Barceloni bomo poskušali zvedeti še več o nas in morda tudi o naših konkurentih. Zanimivo bo,'' je zaključil Vettel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:27 12. Februar 2013.

    nahitrejši čas na testiranju je postavil Massa z Ferrarijem in se je edini spusti pod 1:18.000 tko ,da prvo preverte …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.